counter hit xanga

Rajawali Filem Live Tonton Astro First Drama Video

Kepala Bergetar Maid astro first Filem Melayu Penuh Program Dan Download. Malay Program Rajawali Telemovie astrofirst dfm2u Gempak Telemovie. Tonton Gempak Rajawali TV Show Full Filem Astro First HD Terbaru Filem Malaysia, Kepala Bergetar komedi Program Sangat myflm4u Rajawali full Episode Video Links Tonton dan free download.

Rajawali
Tarikh Tayangan: 21 Mei 2022
Rangkaian: Astro First 408, Astro Go, Astro On Demand
Penulis Skrip: Mamat Khalid
Pengarah: Mamat Khalid & S. Amin Shahab
Produksi: Muradijaya Sdn Bhd
Watak Pelakon
Dato M. Nasir sebagai Komang
Faizal Hussein sebagai Abang Long
Wan Hanafi Wan Su sebagai Tok Wan
Umarul Mahdzar sebagai Arwin
Razali Hussain sebagai Harun
Siti Saleha sebagai Maya
Yaya Maembong sebagai Meena
Bil Azali sebagai Shahrul
Tajuk Lagu: Pertama – Extrimis
Lagu: Iskandar, Ayep
Lirik : Ayep
Sinopsis Rajawali
Sekumpulan penggodam yang diketuai oleh Maya, Harun dan Shahrul mengawal untuk memecahkan peranti pertubuhan kewangan dan menipu berpuluh juta ringgit daripada hutang yang tidak aktif. Komang yang kejam dan tidak berperikemanusiaan merekrut dan mengugut mereka untuk menghabiskan thriller perisian komputer yang dipegangnya selama ini. Diselamatkan oleh Abang Long yang mempunyai pengetahuan penuh tentang Silat, mereka menyelesaikan thriller itu.

Seorang pengaturcara bernama Arwin (Umarul Mahdzar Embong) telah mencipta ritual pemujaan ilmu hitam melalui mesin pengaturcaraan digital untuk membolehkannya mempertingkatkan kebolehan seni mempertahankan diri dan mistik yang dia ketahui. Rakan sekelasnya Komang (M.Nasir) diamanahkan oleh jurulatih mereka Tok Wan (Wan Hanafi Wan Su) untuk menyimpan Arwin. Pergaduhan yang berlaku antara Komang dan Arwin telah menekan Abang Long (Faizal Hussein) untuk menanggung beban dan tugas yang diatasi dengan cara Tok Wan untuk menyingkirkan penaklukan karya seni hitam. Apakah hubungan Abang Long dan Komang sehingga Abang Long cenderung mengancam kewujudannya untuk menyelamatkan Komang?